Skärgårdsfest inleds med Melissas Horn konsert på Drottningskärs kastell.

augusti 1, 2017

Den 1 augusti kommer Melissa Horn till Karlskrona för att under Skärgårdsfesten ge en intim och stämningsfull konsert på Drottningskärs Kastell.

- Konsertkvällarna på Kastellet har varit fantastiska, menar Robin Åkerman, projektledare för Karlskrona Skärgårdsfest. Genom åren har vi bjudit på bland annat Doug Seegers, The Refreshments och Staffan Hellstrand. I år tror vi på fullsatt när vi bjuder på en exklusiv konsert med ingen mindre än Melissa Horn.

Melissa själv beskrev sitt album "Jag går nu" som en seperationsskiva. Det följdes under våren 2016 upp av en omfattande turné med över 50 spelningar runt om i Norden. Nästan samtliga helt utsålda. Melissa besökte då även flera av Sveriges största festivaler.

- Förra året kändes som en enda lång turné och det var det nästan, förklarar Melissa. Jag blir så rastlös utan det där nu, att bara gå hemma och vänta på mig själv. Jag vill spela och träffa er.

Men denna sommaren blir det annorlunda. Det blir inga stora festivaler utan ett mindre antal små och intima spelningar på utvalda ställen.

- Det blir inga stora sommarfestivaler, inga storstäder och jag tar inte med mig nåt stort band. Det blir små trevliga ställen som jag antingen saknat eller alltid velat besöka. Musikaliskt sett blir det bara jag och min gitarrist Anders Pettersson, avslutar Melissa.